Om oss

Vi har skapat hälsoföretagen FEEL it BETTER och Stronger Brain utifrån våra egna upplevelser av prestation och stress samt vårt stora intresse för att träna förmågan till återhämtning. Vår passion är att dela med oss till andra av det vi själva upptäckt och ser fungerar. Detta speglas i alla våra erbjudanden.

"Förmågan till återhämtning är en mycket viktig nyckelfaktor för hållbar prestation"

Thomas Lundmark

Thomas Lundmark

Thomas har lång och gedigen erfarenhet av arbete med affärsutveckling, säljledning, teamutveckling och coachning. Han är certifierad Life Kinetik-tränare. Thomas är också licensierad HRV-tränare och coach, där man med hjärtat som verktyg skapar en bättre balans att hantera stress i vardagen samt skapa ett bättre tillstånd för återhämtning och prestation.

LÄS MER OM THOMAS ››

Charlotta Kjellsdotter Åkesson

Charlotta Kjellsdotter Åkesson

Charlotta har lång erferenhet som yoga- och meditationslärare med ett fokus på återhämtning och andningsträning. Med stor kunskap, lång erfarenhet och förståelse inom området "hälsa" lever och arbetar hon idag genom FEEL it BETTER och vill nå ut till fler människor som behöver hjälp i livspusslet för att hantera stress och prestera bättre i vardagen.

LÄS MER OM CHARLOTTA ››

Vad säger våra kunder om oss?

Läs om våra referenser här ››