Thomas Lundmark

THOMAS LUNDMARK

Thomas har lång och gedigen erfarenhet av arbete med affärsutveckling, säljledning, teamutveckling och coachning. Han har erfarenhet från små startups till globala börsbolag och har haft ledande positioner såsom VD, Nordisk Försäljningsdirektör, Direktör för norra Europa och som konsult. Mer information på LinkedIn.

Thomas har även bred erfarenhet av sammanslagning av företag med olika kulturer. Utöver detta har han en bakgrund med 13 år som elitfotbollsspelare där han representerat AIK, Djurgården och Brommapojkarna. Han har dessutom haft förtroendet att vara lagkapten i flera av klubbarna. Thomas har 7 års arbete från valberedningen i Svergies största klubb och är även tränarutbildad inom fotboll.

Thomas är certifierad Life Kinetik-tränare, ett rörelseprogram för utveckling av hjärnan. Han är också licensierad HRV-tränare och coach, där man med hjärtat som verktyg skapar en bättre balans att hantera stress i vardagen samt skapa ett bättre tillstånd för återhämtning och prestation.

Han är medgrundare till ViLirare, ett nätverk för ex-allsvenska fotbollsspelare. ViLirare verkar som en god kraft inom svensk fotboll och har idag mer än 600 medlemmar.

Martin Lidberg intervjuar Thomas Lundmark.

December 2019


Holmgren möter Thomas

Holmgren möter Thomas!

Lyssna gärna på den kände sportkommentatorn Niklas Holmgren när han möter Thomas Lundmark i sin pod med valda idrottsprofiler i "HOLMGREN MÖTER".

Lyssna här! Inspelad i maj 2018