Återhämtning

Vi har verktyg som kan hjälpa dig i din dagliga återhämtning såsom att andningsträna med biofeedback eller hitta rutiner för en bättre sömn eller vilopuls. Vi kan även mäta din stress- och återhämtningsbalans med en EKG Livsstilsanalys. Läs gärna mer om återhämtning på våra uppskattade ametistmattor.

HRV – vi mäter och tränar

Genom att lära sig påverka hjärtats rytm genom andning, mentalt och emotionellt fokus - kan du lära dig styra din inre aktivitet och skapa ett bättre tillstånd.
LÄS MER ››

Livsstilsanalys med EKG

Analysen identifierar livsbalansen i vardagen mellan arbete & återhämtning, sömn & rörelse/kondition & fritid.

LÄS MER ››

Ametister för återhämtning

Effektiv hjälp för kroppen och skön
återhämtning med ametister som ger
infraröd värme & negativa joner.

LÄS MER ››


BESTÄLL VÅRA PRODUKTER

Inner Balance BT-sensor

Med denna bluetooth-sensor kan du själv träna i din vardag. Sensorn kopplas till appen Inner Balance i din mobil. Med så kallad biofeedback får du omedelbart respons om tillståndet i din kropp. Vi rekommenderar att du tränar 2 ggr/dag minst 5 minuter.
Pris: 2 600 kr (inkl. moms)

Beställ Inner Balance här ››

Livsstilsanalys med EKG-mätning

Denna långtidsmätning med EKG-sensor görs under ca 3–4 dygn med teknologi från Firstbeat. Du får också en genomgång av den skriftliga rapporten med konkreta tips och råd för att få mer energi, bättre återhämtning och prestera bättre i vardagen.
Pris: 2 600 kr (inkl. moms)

Beställ Livsstilsanalysen här ››

Startpaket HRV-träning

Du får en sensor och en mobilapp för din vardagliga hemträning och mätning. I paketet ingår tre tillfällen/möten med. Allt för att du enkelt ska komma igång med din träning. PRIS: 5 000 kr
BESTÄLL HÄR ››

Värmeterapi – ametistmatta & kudde

Effektiv hjälp för kroppen och skön återhämtning med ametister som ger infraröd värme & negativa joner. Vi har två olika ametistmattor och en kudde.
PRIS MATTOR: 5 800 kr (inkl moms) KUDDE: 850 kr (inkl moms)
BESTÄLL HÄR ››

Yoga för återhämtning

Vi arbetar med ett syfte att skapa en bättre återhämtning och balans för dig i din vardag där de flesta idag upplever höga prestationskrav och stress. Att kliva in på yogamattan innebär för många en skön paus i vardagen och en början på en resa med många hälsofördelar.