E-hälsa med mätbara träningsmetoder för återhämtning & prestation
 

 PÅVERKA STRESSNIVÅN - SKAPA INRE BALANS
- ÖKA PRESTATIONSFÖRMÅGAN

 

Är ett kunskapsföretag med ledande tränings- och mätmetoder för återhämtning och stress. Vi har strategiska samarbeten med ledande leverantörer och ett nätverk av spets-kompetens. Som friskvårdspartner möter vi företagens och organisationers stora behov av att minska ohälsa och skapa en långsiktigt friskare och mer lönsam arbetsmiljö. Enkla verktyg för ledning, grupper och individer i vardagen.

Strategiskt samarbetsavtal mellan FEEL it BETTER och HRV Träning Sverige med Charlotta Kjelldotter Åkesson och Thomas Lundmark, FEEL it BETTER Sverige AB och Anders Nilsson och Jenny Nilsson, HRV Träning Sverige.

FEEL it BETTER och HRV Träning Sverige har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal för att utveckla HRV Träning inom svensk friskvård framåt. Detta samarbete bidrar också till ytterligare kvalitets- och kompetenssäkring i våra uppdrag.

Har ditt företag rutiner för att förebygga och påverka stress och ohälsa enligt Arbetsmiljölagens föreskrifter (2015:4) för att:

  • Undersöka nuläget
  • Riskbedöma
  • Vidta åtgärder
  • Följa upp
Några av våra erbjudanden
FÖRELÄSNINGAR för inspiration, motivation och ny kunskap
TRÄNINGSVERKTYG och mätning av den inre balansen i din vardag
STRESSANALYSER och 24 TIMMARS EKG
HRV COACHNING för grupper och individer
UTBILDNING för att bli en HRV-tränare och Life Kinetik-tränare
LIFE KINETIK företagslicens
KUNDANPASSADE företagslösningar

Event för TEAM-utveckling och ny inspiration i företag/organisationer.

Vi erbjuder bl a företaget elller teamet en möjlighet till inspiration att träna hjärnan på ett lekfullt, roligt och effektivt sätt. Vi kommer ut till företaget och skapar inspiration, motivation och ny kunskap.

För mer information och referenser kontakta oss på .

Offertförfrågan

© FEEL it BETTER