Nerja – Vår pärla i solen för att kraftsamla ny energi och inspiration

Nerja är en liten vacker stad på spanska solkusten i Andalusien. Staden som bjuder på ett skönt mikroklimat med 320 soldagar om året är omgiven av en fantastiskt natur med storlagna berg och vackra stränder där Medelhavets salta vågor rullar in. Staden har ett mycket rikt utbud av restauranger med både lokal andalusisk mat och kulinariska upplevelser från alla världens hörn.

Vi skapar FEEL-it-BETTER-vistelser i Nerja där du får ta del av vårt unika upplägg i en avslappnad miljö. Här får du prova på att träna hjärnan med den roliga och effektiva metoden Life Kinetik. Vi börjar varje morgon med en stunds yoga och meditation på stranden eller på vår vackra terrass. Du får dessutom möjlighet att prova på hur du kan träna din inre balans med HRV med Biofeedback. Vi inspirerar också till samtal kring de frågor som berör dig.

Nästa resa planeras till 2019.
Kontakta oss gärna för mer information.

Samarbete med VILLA LA SUECA i Nerja

FEEL it BETTER har ett samarbete med VILLA LA SUECA (som betyder "den svenska villan"). Vi vill tillsammans erbjuda grupper/team att utveckla ny energi och kreativitet. VILLA LA SUECA har ett unikt och skönt boende i en underbar miljö mellan bergen och havet, vilket skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad vistelse.

Med FEEL it BETTER's träningsmetoder för den inre konditionen i VILLA LA SUECA's fantastiska miljö kan vi tillsammans skapa en konferens utöver den vanliga, med många möjligheter till kundanpassade upplevelser i soliga Nerja.

Några referenser om FEEL it BETTER-resa till Nerja

"Tack för en underbar vecka. Ett pärlband av oförglömliga upplevelser. Jag kommer gärna tillbaka." <3

Paula Petersén

"Tack för en härlig vecka med utmaningar, avkoppling, sol och god mat. Ni har varit helt fantastiska!
Yoga på stranden är så bra för kropp och sinne.  Guidat oss på stan på de bästa ställena. Jag kommer gärna tillbaka."

Ceclilia Darboe

"Tack för härliga dagar med yoga, nya upplevelser, spännande utflykter, guidning och trevligt sällskap. Dessutom härliga matupplevelser, sol och värme. Jag har mått så bra och kännt mig väl omhändertagen.
Kommer gärna tillbaka. Tack!"

Anette Wikström

Så här kan en dag med oss se ut:

7.30 - 9.00          Yoga & Meditation

9.00 - 10.00        Gemensam frukost på terassen

10.00 - 11.00      Morgonpromenad på stranden

11.00 - 12.30      Life Kinetik - träna din hjärna, teori o praktik

12.30 - 13.30      Prova-på (t ex Chimaskin, meditationsträning, HRV & Biofeedback, Coachning)

13.30 - 18.00      Egen tid för lunch, sol och bad, kultur och utflykter

19.00 -                Samling för reflektioner om dagen, ej obligatorisk

En eftermiddag gör vi en gemensam utflykt. Exempelvis en vandring i ravinen Rio de Chillar, besök i de kända Nerja-grottorna eller så reser vi till den romantiska och vackra bergsbyn Frigiliana.