Våra yogalärare

Vår yogalärare Charlotta Kjellsdotter Åkesson

CHARLOTTA KJELLSDOTTER ÅKESSON
Diplomerad yogalärare Ashtanga Yoga
Certifierad ISHTA Yinyoga Teacher training (Steg 1 och 2) (Ulrica Norberg)
Certifierad Restorative Yoga (ISHTA)
Certifierad i Yoga-Anatomi och Chakra-Yoga
Certifierad Life Kinetik-tränare - träningsprogrammet för att träna hjärnan
Diplomerad HTV-tränare
Kommunikolog

"Jag vill bidra med en större förståelse för hur kroppen, sinnet och andetaget hänger ihop och att vi är en del av ett större system. Vad ska till för att varje individ ska kunna fungera på bästa sätt? Hur kan yoga, medveten andning och meditation hjälpa oss att komma i bättre balans? Vad behövs för att vi ska bättre förstå vilka vi är och våra behov? Vad behövs för få kontakt med våra intentioner och få klarhet om vilken riktning vi behöver ta för att leva ut det bästa av oss själva?

Jag utövar en yoga med lugna och medvetna yogarörelser för att hjälpa dig komma till avslappning i kropp och sinne. Du får träna olika tekniker i medveten andning och jag vill leda dig in till en större medvetenhet i meditation. Jag erbjuder även personlig yogaträning för dig som inte kan eller vill vara i en grupp. Jag tar gärna med mig yoga och mindfulness/meditation in på ditt företag eller organisation."

Charlotta håller i klasserna ISHTA Yinyoga och Restorative Yoga/Yoga Nidra (kroppsmeditation) samt specialklassen Flow & Restore samt Mindfulness Yoga med Meditation.

Se även OM CHARLOTTA ››

Vår yogalärare Veronica Holm

VERONICA HOLM
Certifierad RYT200-lärare i Hatha/vinyasayoga via Ulrica Norbergs "Yoga for Life"
Certifierad i Chakrayoga
Certifierad ISHTA Yinyoga & Restorative
ISHTA RYT500
ISHTA Master training

"Jag mötte yoga för ca 6 år sedan och tyckte det var konstigt och svårt, men något gjorde mig ändå nyfiken och något fick mig att fortsätta. Efter att ha utövat hathayoga någon termin började jag verkligen inse vinsterna med yoga och då blev jag fast. Jag har utforskat yoga via Jivamukti, Ashtanga, Iyengar och Yinyoga och blev än mer fascinerad och insåg då att jag också ville dela med mig av allt till andra. Då sökte mig till Ulrica Norbergs utbildning "Yoga for Life" (mer info på ulricanorberg.se). Under den tiden upptäckte jag ISHTA som gick rakt in i hjärtat på mig. Jag kände att jag hittat hem. Tog då ett beslut att fördjupa mig inom yoga och valde då ISHTA. (Läs gärna mer om ISHTA och dess utbildning på ISHTAyoga.com eller ISHTAyoga.se).

Stora inspiratörer och förebilder inom yogan är mina fina lärare inom ISHTA och mina kollegor på Yoga For Life och ISHTA-utbildningen. Ulrica Norberg, Hillevi Borga, Katrina Repka, Sarah Platt Finger, Mona Anand, Gina Menza, Lotta Norberg, Wendy Newton, Peter Ferko och Alan Finger har betytt och betyder väldigt mycket för min utveckling som människa och yogalärare.

Jag brinner för hälsa och välmående i allmänhet både via träning, kost, ayurveda och yoga. Jag brinner även för djur och natur (är också utbildad Landskapsvårdare via Göteborgs Universitet). Så jag tillbringar gärna tid i yogasalen eller någon träningslokal men jag trivs också  med att gräva i rabatter eller slå med lie på en äng!"

Veronica håller i klasserna Restorative Yoga/Yoga Nidra, ISHTA Yinyoga och Flow & Restore.