Hjärnstark med funktionell rörelseträning utvecklad för hjärnan!

Träna & utveckla din hjärna med Life Kinetik

Life Kinetik, en träningsmetod som har sin grund i modern hjärnforskning för att utveckla hjärnans förmåga.

Vi har flyttat all hjärnträning till vårt andra bolag Stronger Brain. Där håller vi träningar för individer, organisationer, team etc. Vi genomför även inspirationsdagar på företagsevents, konferenser mm för att ge inspiration, motivation och ny kunskap. Utöver detta ger vi tillfällen till prova-på-träning.

Stronger Brain är kompetenscentrum för träningsmetoden Life Kinetik i Stockholm. Vi tillhandahåller träning och utbildning för dig som vill bli tränare. Kontakta oss för mer information.


Utveckla hjärnan lekfullt och effektivt

Life Kinetik är en etablerad träningsmetod från Tyskland som på ett lekfullt, roligt och effektivt sätt utvecklar hjärnan. Modern hjärnforskning visar att det ständigt bildas nya hjärnceller. För att kunna tillgodogöra oss dessa, krävs att hjärnan får nya utmaningar. Life Kinetik är en rolig och unik träningsmetod som ALLA kan utföra, som utvecklar hjärnan och som stimulerar produktionen av dopamin, hjärnans belöningssystem.

Robert Karlsson, profesionell golfspelare tränar Life Kinetik med FEEL it BETTER. Korsvisa rörelser med armar och ben, korsvisa rörelser över & under, höger & vänster. Se videon nedan.

Utbilda dig till tränare i Life Kinetik

Är du intresserad av nästa utbildningstillfälle i Stockholm? Maila till oss


Ambassadörer för Life Kinetik

Robert Kronberg, f.d häcklöpare

Robert jobbar idag med träning och hälsa i sitt företag kronBee.

Stefan Thomson, fystränare Skellefteå AIK

“Jag söker nästa steg som fystränare och som det känns spontant är det det jag har hittat med Life Kinetik!”.

Felix Neureuther, tyska skidlandslaget

”Det som Horst Lutz och Life Kinetik teamet har uppnått är verkligen en imponerande ”set-up” och jag hoppas att Life Kinetik snart kommer att finnas tillgängliga för alla!”

Jürgen Klopp, tränare Liverpool FC

”En av de mest spännande saker som jag har upptäckt under de senaste åren i mitt jobb!”

Jürgen Klopp förklarar varför han introducerade Life Kinetik träningen till sina fotbollspelare.


Christian Poulsen, fotbollsspelare

Christians fotbollskarriär har innefattat spel i klubbar som FC Köpenhamn, Schalke 04, Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian, Ajax för att sedermera avslutas i FC Köpenhamn. Christian har representerat Danmark i både VM och EM och har 2 gånger blivit utsedd till Danmarks bästa fotbollsspelare.

Peter Varg, professionell Illusionist, hypnosterapeut och mental tränare

”I min entreprenörs kombo som professionell Illusionist, hypnosterapeut och mental tränare var mötet med Life Kinetik – YES.

En fantastisk träningsform för alla oavsett ålder, kön och erfarenheter. Samtidigt som det bl.a. utvecklar hjärnans kopplingar, koordinationsförmågan, rörelsemönster och perceptionen, så är det ju kul också :)! Älskar det, mycket Dopamin, alla är med på sin nivå och upplever samtidigt utveckling. Glad Life Kinetik tränare och ambassadör!”