Nätverk 

Din friskvårdspartner för stresshantering och träning av den inre konditionen.

Vi samarbetar med flera mycket starka kompetenser inom olika områden för att kunna leverera med kvalitet. 

CHARLOTTA KJELLSDOTTER ÅKESSON
HRV tränare och coach, certifierad Life Kinetik-tränare, yoga- och meditationslärare, kommunikolog och har en tidigare en erfarenhet inom näringslivet som ekonomichef och som egenföretagare. Undervisar inom yoga (yinyoga och restorative yoga för återhämtning), andning, meditation och föreläser om stresshantering och ser hela männinskan i sitt sätt att leda individer och grupper


Läs mer.

EUGENE AGREST
Management konsult, HRV-tränare och coach och flerfaldig mästare i schack i olika länder under många år.  Eugene har också en gedigen erfarenhet som managementkonsult – han är en mästare i strategi.


 LINUS LUNDKVIST
Friskvårdskonsult, HRV-tränare och coach, samtalscoach, meditationslärare, MR-vetare. Arbetar med företagsledare, personal och privatpersoner i stresshantering, prestation och återhämtning.


Läs mer på Linus Lundkvist hemsida.

BARBRO SUNDBERG
Mitt namn är Barbro Sundberg och jag hjälper människor att göra hälsosamma val, både mentalt och fysiskt. Jag är utbildad Internationell Certifierad Coach (ICC) och arbetar både med akutcoaching och processcoaching. Det betyder att jag hjälper och stödjer människor, privat och inom företag och organisationer, att sätta mål och genom kraftfulla handlingsplaner nå fram till dem. Jag har arbetat med verktyget HRV Träning sedan 2015 och har upplevt många fina reslutat.
Som Mental Sports Trainer hjälper jag idrottslag och individuella idrottare till fina prestationer!
Coaching stöder en person på varje nivå längs vägen mot att bli den de vill och att vara det bästa de kan vara.


Läs mer på min hemsida ››

LENA RAABY
HRV tränare och coach, föreläsare och inspiratör. Utgår från ett helhetstänk och sunt förnuft vad gäller hälsa och personlig utveckling. Förenar tankens kraft med hjärtats väg. Arbetar med företag, personal, grupper och individer. Lena arbetar också med zonterapi och har sin akademiska bakgrund inom systemevetenskap samt som ICF Coach och undersköterska.


Hemsida BARA LENA

NINA FLORETENG  HRV-tränare, internationellt certifierad coach enligt ICF

NINA FLORETENG
HRV-tränare, internationellt certifierad coach enligt ICF, mental tränare och beteendevetare med en magisterexamen i pedagogik. Arbetar med personlig utveckling och personalutveckling i form av coaching, handledning och utbildning. Några specialområden är organisatorisk och social arbetsmiljö, stresshantering och kreativitet. Tidigare en tjugoårig bakgrund som informatör.

DIN UTVECKLING – MIN PASSION


www.creaviva.se

THOMAS LUNDMARK HRV-tränare och coach, föreläsare och certifierad Life Kinetik-tränare.

THOMAS LUNDMARK
HRV-tränare och coach, föreläsare och certifierad Life Kinetik-tränare. Gedigen erfarenhet av arbete med affärsutveckling, säljledning, teamutveckling och coachning. Tidigare elit-fotbollsspelare. Erfarenhet från små startups till globala börsbolag, haft ledande positioner såsom VD, Nordisk Försäljningsdirektör, Direktör för norra Europa mm.


Läs mer.