Yoga & Meditation för återhämtning och ny energi

FEEL it BETTER gör sin uppskattade yoga i organisationer och företag - kontorsyoga. Vi tillhandahåller också privat yogaträning i små grupper eller privat. Kontakta oss för mer information.

FEEL it BETTER arbetar med ett syfte att skapa ett bättre återhämtning och balans för dig i din vardag där de flesta idag upplever höga prestationskrav och stress. Att kliva in på yogamattan innebär för många en skön paus i vardagen och en början på en resa med många hälsofördela.

Vi anpassar en yogaklass efter era önskemål och utgångsläge. Gemensamt för våra yogaklasser är att det är lågintensivt och meditativt. Vårt syfte är att skapa återhämtning och ny energi.

"Det var en helt fantastisk upplevelse"

”Vill bara tacka för Restorative Yogan igår. Det var en helt fantastisk upplevelse!! Det var så mycket spänningar som släppte och så mycket känslor som väcktes. Så himla välbehövligt och häftigt! Stor tack!

Greta Johnsén

"Gjorde mig djupt avslappnad"

”Mitt första yogapass var en varm, mjuk och avslappnande upplevelse. Doften av lavendel, solljus genom stängda ögonlock och instruktörens mjuka lugna stämma, gjorde mig djupt avslappnad. De 90 minuterna var över snabbare än väntat."

Anders Füri 

Yoga- & Meditationslärare
Charlotta Kjellsdotter Åkesson

  • Diplomerad yogalärare Ashtanga Yoga
  • Certifierad ISHTA Yinyoga Teacher training (Steg 1 och 2) (Ulrica Norberg)
  • Certifierad Restorative Yoga (ISHTA)
  • Certifierad i Yoga-Anatomi och Chakra-Yoga
  • Certifierad Life Kinetik-tränare - träningsprogrammet för att träna hjärnan
  • Certifierad i Hypnos
  • Diplomerad HTV-tränare
  • Kommunikolog


"Jag vill bidra med en större förståelse för hur kroppen, sinnet och andetaget hänger ihop och att vi är en del av ett större system. Vad ska till för att varje individ ska kunna fungera på bästa sätt? Hur kan yoga, medveten andning och meditation hjälpa oss att komma i bättre balans? Vad behövs för att vi ska bättre förstå vilka vi är och våra behov? Vad behövs för få kontakt med våra intentioner och få klarhet om vilken riktning vi behöver ta för att leva ut det bästa av oss själva?”

“Jag utövar en yoga med lugna och medvetna yogarörelser för att hjälpa dig komma till avslappning i kropp och sinne. Du får träna olika tekniker i medveten andning och jag vill leda dig in till en större medvetenhet i meditation. Jag erbjuder även personlig yogaträning för dig som inte kan eller vill vara i en grupp. Jag tar gärna med mig yoga och mindfulness/meditation in på ditt företag eller organisation."

Charlotta håller i klasserna ISHTA Yinyoga och Restorative Yoga/Yoga Nidra (kroppsmeditation) samt specialklassen Flow & Restore samt Mindfulness Yoga med Meditation.

Läs mer om Charlotta här ››


Give yourself a break.
Give yourself credit.
Give yourself time.
Give yourself attention.
Give yourself love.
Give yourself power.
Give yourself to you.

Vad är YOGA?

Det känns viktigt att informera om att yoga inte är bunden till någon religion. Yoga är en filosofi (samkhya) och ett förhållningssätt till livet. Filosofin handlar om att förena medvetenheten om kroppen och sinnet (tankar och känslor) med oss själva. Yoga kommer ursprungligen från Indien och Rajayoga blev systematiserad för runt 2000 år sedan av Patanjali i Yoga Sutras (visdomspärlorna), som är en del av Vedaskrifterna. Denna yoga kan också benämnas som Rajayoga.

Rajayoga och dess filosofi kallas även för Ashtangayoga (åttalemmad yoga) och har åtta steg för att nå sitt syfte av inre frid. Ashtangayoga ska inte förväxlas med Ashtanga Vinyasa-Yoga, som är en populär yogaform med bestämda serier av fysiska övningar (Sri Pattabhi Jois).

De åtta stegen mot inre frid är:

Yama – fem moraliska och etiska regler
Niyama – fem principer om självstudier och självrening
Asanas – kropsställningar och rörelser
Pranayama – kontroll av andningen och livskraften med olika andningstekniker
Pratyahara – fokus bortom sinnet (tankar och känslor)
Dharana – koncentration
Dhyana – meditation
Samadhi – djupgående meditation och inre frid

Varmt välkommen till våra yogaklasser i vår fina lokal på Frösundavik i Solna. Här får du en unik upplevelse i varje möte med dig själv på yogamattan.
"NAMASTÉ" – "Jag bugar för dig"