Inspirationsföreläsning

Royal Park Talks - Föreläsning

Royal Park Stockholm lanserar en satsning på meningsfulla frukostföreläsningar under temat hållbart företagande. Relevanta ämnen tas upp ur ett företagsperspektiv i syfte att skapa motivation, engagemang och eftertanke inom organisationer.
Samtida utmaningar för organisationer kring prestation, hälsa och välbefinnande bland personal kommer att behandlas genom både föreläsningar och paneldebatter. Ett utmärkt tillfälle för HR-avdelningar och ledningsgrupper att bredda sin kunskap och samla inspiration för ett mer hållbart företagande. Vi bjuder på enklare frukost i samband med föreläsningen.

Föreläsare: Thomas Lundmark
Datum: 22 januari (OSA senast den 20/1)
Tid: 09:00 – 10:00
Plats: Radisson Blu Royal Park Hotel, Frösundaviks allé 15
Pris: Kostnadsfritt (begränsat antal platser)

ANMÄL DIG HÄR

Thomas Lundmark från Feel it Better inleder satsningen som årets första föreläsare. Med en gedigen bakgrund inom näringslivet samt 13 år som elitfotbollsspelare i bland annat AIK och Djurgården introducerar han oss till Life Kinetik – en funktionell träningsmetod som utvecklar hjärnan. Föreläsningen blandar både teori och praktik där alla deltagare får uppleva vår hjärnas begränsningar och möjligheter.

Hur kan man applicera denna träningsform på näringslivet och få ut mer av sina anställda?

Inom idrottsvärlden är denna träningsform redan väletablerad där stora fotbollsklubbar som Borussia Dortmund och Liverpool FC har införlivat Life Kinetik i sina träningsscheman. Även internationella företag som Adidas och Volkswagen har använt sig en denna lågintensiva träningsmetod som kan tränas av alla oavsett bakgrund.