Inspirationsföreläsning om att träna hjärnan med Life Kinetik

Visste du att du kan träna din hjärna?

Sänk stressnivå, bli mer kreativ och få bättre koncentrationsförmåga med hjälp av träningsmetoden Life Kinetik. Kom och lyssna på Björn Foghammar, Sveriges enda mastertränare inom Life Kinetik och få mer information om hur den här träningsmetoden kan hjälpa just dig.

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING om Life Kinetik
den 30 augusti 2016 kl 17.30 - 19.00


Plats: Mariatorget 1C, Stockholm
Anmälan krävs till: med namn, e-post och mobilnummer. 
Presentationen är gratis men vi har begränsat med platser 

Träningsmetoden Life Kinetik är baserad på den senaste forskningen om hur den mänskliga hjärnan är uppbyggd och fungerar. Var och en av oss har ungefär 100 miljarder hjärnceller. En enorm mängd och en enorm resurs för dina tankar, idéer och vardagliga färdigheter. Men trots att alla har samma potential är vi olika. Vissa av oss är mer handlingskraftiga, har bättre minne och har lättare för att lära oss nya saker. Vad beror det på? 

Svaret ligger i förbindelserna mellan våra hjärnceller. Hur effektiva vi är beror alltså inte på hur många hjärnceller vi har utan på hur hjärncellerna samverkar med varandra. Med koordinativa uppgifter, träning av det visuella systemet, samt kognitiv träning utvecklar Life Kinetik din hjärna vilket bl.a. medför bättre koncentrationsförmåga, högre stresstålighet, bättre självförtroende, mer kreativitet, samt många andra positiva effekter. 

Med hjälp av olika roliga övningar och med en stegrande svårighetsgrad, stimuleras hjärnan till att klara mer. Alla kan träna Life Kinetik och träningsmetoden sprider sig över landet hos företag, skolor, verksamheter för äldre, allsvenska fotbollslag, elitserielag i ishockey och handboll m.m.

Under ca 90 min presenteras Life Kinetik där bakgrund, teori och vetenskap varvas med övningar för att du skall få känna på och själv uppleva hur det känns.

Varmt välkommen!