Hypnos – mental träning

Hypnos - verktyg för mental träning

Nu kan FEEL IT BETTER erbjuda ytterligare ett verktyg för att "träna vår hjärna". Hypnos är ett verktyg som kan användas till mycket, exempelvis beteendeförändringar, stresshantering & fobier eller helt enkelt djupavslappning. Hypnos fungerar utmärkt som verktyg för mental träning.

Definition:
"Hypnos är ett fullt naturligt tillstånd av mental och ofta fysisk avslappning med ett mentalt fokus där vi kan lära vår hjärna och nervsystem nya mönster"
Fredrik Praesto, General Master Trainer in Hypnosis.

Testimonials

"Reflexioner från djupmeditationen/hypnosen. Effektiv och målinriktad, jag har fått verktyg att nå mina mål att bli mer fokuserad och stå emot distraktioner. Övningarna/meditationerna ger energi och tränar motståndskraften mot stress. Tack Charlotta"
Elinor Skogsfors, egenföretagare

Det första jag vill säga - stort tack!! Det var en häftig känsla att på bara 45 minuter gå från extremt orolig till nästan helt lugn! Dessutom via en dataskärm :). Jag kände att kroppen och tankarna verkligen var mottaglig för meditation och att jag hamnade i djup avslappning. Resten av den kvällen kände jag mig väldigt lugn i själen. Men kände mig också ovanligt pigg hela kvällen! Var vaken till 23 men brukar vanligtvis slockna vid 21 nuförtiden. Så det var ju också en härlig effekt.

Vår session påminde mig om hur viktig meditation är för att hålla lugnet och att meditation / hypnos har som en nästan magisk inverkan på tankarna! Och att dessutom ger sådan stor positiv effekt på så kort tid! Känner mig inspirerad till att fortsätta meditera på detta vis!
Kram,
Greta Johnsén, lärare