Föreläsning den 6/12 om verktyg för att hantera STRESS och ÖKAD PRESTATION - Kostnadsfritt

Vår gäst är Håkan Ericsson, tidigare förbundskapten för U21-landslaget i fotboll som vann EM-Guld 2015. Vi kan utlova en mycket intressant kväll som kommer ge dig ny inspiration, motivation och mer kunskap. Läs mer nedan.

Tid: Onsdagen den 6 december kl 19.00 - 20.30
Plats: FEEL it BETTER, Mariatorget 1 c, Stockholm
OBS! Anmälan krävs. Klicka på länken till Bokadirekt!
Begränsat antal platser.
Föreläsningen är kostnadsfri.

Upplever du stress?
Vill du lära dig att träna och mäta ditt inre tillstånd i din vardag?
Vill du förbättra din prestationsförmåga?

Idag finns mätbara verktyg samt metoder som på ett enkelt och pedagogiskt sätt kan visa din inre balans i ditt nervsystem. Genom att mäta kvalitén och kraften i nervsystemet och synliggöra detta för användaren ges en direkt feedback - Biofeedback. Allt som behövs är en sensor och en app mobiltelefonen.

Under denna kostnadsfria föreläsning får vi genom dessa mycket intressanta föreläsare höra om olika erfarenheter om HRV-Träning. Vi är glada att presentera vår hemliga gäst Håkan Ericsson, tidigare förbundskapten U21-landslaget i fotboll. Du kommer även att få höra Anders Nilsson, grundare av HRV-träning i Sverige samt Thomas Lundmark, grundare FEEL it BETTER.

HRV-Träning är en mätbar träningsmetod som pedagogiskt påvisar individens och gruppens inre tillstånd. Träningsmetoden är ett tydligt verktyg för dig som är arbetsgivare och har ansvar för personalens hälsa.

Vi ser fram emot att träffa dig den 6 december och önskar dig varmt välkommen!