Akvarellworkshop med yoga i Nerja

Vi är glada att kunna presentera ett nytt samarbete med den erkända konstnären Emma Karp Lundström. Vi skapar tillsammans en akvarellworkshop med yoga i Nerja den 28 feburari - 1 mars 2018.

"Naturen är vår inspirationskälla och då vi startar dagen med ett yogapass stärks vår förmåga att se och uppfatta färger, nyanser och våra motiv. Både yoga och måleri påminner oss om att ha tålamod, att stå ut med att vänta.

Mitt medium var tidigare att etsa på plåtar med syra, men faktiskt kan pigment tillsammans med vatten också etsa och skapa ett uttryck som är likt naturens, med tunna skikt, lager på lager." Emma

Om Emma, bildkonstnär med rötterna på Österlen, halvtidsboende i Bratenvik och Nerja. Naturen är ett centralt tema inom all arbete. I grunden grafiker, med en mastersexamen från Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. En gång om året fogas äpple intill äpple, för att bilda ett 108 m2 stort verk i Kivik, på äppelriket Österlen.
www.emmas.se

Yoga
Under ca två timmar på förmiddagen utövar vi en lugn och balanserande yoga. Vi hjälper kroppen till avspänning och till samstämmighet, med och genom vårt andetag. Genom yoga, andningsövningar och meditation letar vi oss inåt till utrymmet i vårt kärnhus för att där söka fröerna till den egna inre kraften och landa i ett kreativt tillstånd. Mjuka och bekväma kläder (efter väder då vi planerar vara utomhus) som du sedan kan fortsätta jobba i resten av dagen. Inga förkunskaper krävs. Innan yoga bör du helst inte äta en alltför tung frukost. Yogalärare: Charlotta Kjellsdotter Åkesson

Akvarell
Allt material ingår, Arches papper 300 gr och 630 gr, akvarellfärg, penslar, blandkoppar. Vi gör genomgångar tillsammans men det finns också tid för eget måleri med personlig vägledning. Observera att gruppen är liten, med endast fem deltagare.

Kursdagar 26/2 - 1/3. Kort inledande träff på söndagen den 25/2 Kl 16-17.
månd tom onsd: Yoga 9-11.
Gemensam lunch kl 12 och måleri 13-17.
Torsdag 1/3 måleri heldag 9-17.
Kostnad 7000:-
2 fikor per dag ingår, lunch ingår ej.
Platsen är bokad när anmälningsavgift 2000:- är betald. Resterande betalning en månad före kursstart. Vi fakturerar vid båda tillfällen. Pris är inkl moms.

ANMÄLAN sker via